obagi yüzü yıka için ürünler (13)

Kırmızı Quinoa 1000g Vivio

Kırmızı Quinoa 1000g Vivio

Quineron, diğer adıyla Kinoa veya Peru pirinci, sözde Pseudosbogs olarak bilinen bir bitkidir; nişastalı tohumlar üretir, ancak aslında bu değildir. Güney Amerika'dan gelmektedir ve yüzyıllardır besin değeri nedeniyle değer görmektedir. "İnka'nın azizi" olarak adlandırılmaktadır. Ayrıca, antialerjik, anti-inflamatuar, antifungal, antiviral ve immün uyarıcı etkiler gösterebilen saponinler içermektedir. Tahıl, son derece yüksek flavonoid miktarı sayesinde antioksidan özelliklere sahiptir. Kinoa gluten içermez ve kolayca sindirilir. Kırmızı kinoa, beyaz kinoaya göre daha belirgin bir tat ve aromaya sahiptir. Hafif çıtır bir kabuğa sahiptir ve salatalarla iyi bir uyum sağlar. Ayrıca, ona fındıksı bir tat verecek şekilde işlenebilir ve tatlılarda kullanılabilir. 6.1g - %9 Doymuş yağ asitleri 0.7g - %3 Karbonhidratlar 57g - %22 Şekerler 0g - %0 Protein 14g - %28 Tuz 0.01g < 1% *RWS - referans gıda değeri <strong> Uygulama </strong> Kinoa, pişirmeden önce...
Kurutulmuş Goji Berry 500 g vivio

Kurutulmuş Goji Berry 500 g vivio

Goji -meyveleri bazen "kırmızı elmaslar" olarak adlandırılır ve " süper gıdalar" kategorisinde yer alır. Goji meyveleri, Çin'de 2.000 yıldan fazla bir süredir yetiştirilmekte ve tüketilmektedir. Onurlarına bir festival de düzenlenmektedir. Goji, bağışıklık sisteminin düzgün çalışmasını destekleyen en büyük C vitamini kaynaklarından biridir. C vitamini ayrıca demir alımında da rol oynar. Meyveler, sinir sistemi de dahil olmak üzere düzgün işleyişten sorumlu B vitaminleri de içerir. Vitaminlerin yanı sıra, meyveler potasyum, çinko, kalsiyum, demir ve selenyum gibi minerallerin de kaynağıdır. Meyveler ayrıca, Goji sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan lifler sağlar. Güçlü antioksidan özelliklere sahip bir polisakarit kompleksi ve doğru bağırsak bakterileri florasından sorumludur. Değer 1386KJ/327 kcal - %16 RWS* Yağ 1,2 g - %2 doymuş yağ asitleri 0 g - %0 Karbonhidrat 64,1 g - %25 dahil.
Siyah Pirinç 1000g VIVIO - Siyah Pirinç 1000g VIVIO

Siyah Pirinç 1000g VIVIO - Siyah Pirinç 1000g VIVIO

Siyah pirinç, pişirildiğinde mor bir ton alır, bu yüzden mor pirinç olarak da adlandırılır. Kahverengi pirinç gibi, kabuğu soyulmamış olduğu için lif, vitaminler, özellikle E vitamini ve mineraller açısından zengindir: demir, çinko, bakır. Siyah pirinç, diğer pirinçlerden daha uzun sürede, yarım saatten bir saate kadar pişirilir ve her zaman hafif çıtır kalır. Genellikle sağlıklı tatlılar hazırlamak için kullanılır, örneğin hindistancevizi sütü ile yapılan pirinç tatlısı. Siyah pirinç, serbest radikallerle savaşan antioksidanlar açısından zengindir, bu da bizi iltihaplanmalardan ve birçok hastalıktan korur ve hücrelerin yaşlanmasını geciktirir. <strong>İçindekiler:</strong> kahverengi pirinç <strong>100g'daki besin değerleri</strong> Enerji değeri 1498kJ/354kcal - %18 GDA* Yağ 3,2g - %5 Doymuş yağ asitleri 0,8g - %4 Karbonhidrat 72g - %28 Şekerler 0,7g <1% Protein 7,7g - %15 Lif 3,1g Tuz 0,03g <1% *GDA - Referans Günlük Alım Değeri <strong>Kullanım</strong> Siyah pirinci soğuk su ile durulayın.
Siyah susam 1000g Vivio

Siyah susam 1000g Vivio

Susam, besin değerlerinin zenginliği sayesinde tıpta, kozmetikte ve mutfakta kullanılmaktadır. Susam tohumları beyaz, kırmızı, kahverengi veya siyah olabilir; en sık beyaz ve siyah tohumlarla karşılaşırız. Susam tohumları, yemeklere belirli bir aroma ve cevizimsi bir tat katar. Tahin - Susam ezmesi gibi humus ve halva gibi birçok yemekte ana bileşendir. Susamda bulunan sezamol, sezamaminol ve sésamo gibi doğal antioksidanlar, susamı bozulmaya karşı son derece dayanıklı hale getirir. Susam tohumları, kalsiyum açısından zengin bir kemik güçlendirici hazinedir. Kalbin düzgün çalışması için gerekli olan antioksidanlar ve fitosteroller açısından zengin bir kaynaktır. Susam, A vitamini, B grubu vitaminleri (B1, B2, B3, B6 ve B9), E vitamini ve mineral bileşenler: Çinko, Fosfor, Magnezyum, Manganez, Bakır, Potasyum, Sodyum, Kalsiyum ve Demir içerir.
Siyah Susam 1000g vivio

Siyah Susam 1000g vivio

Susam, besin değerlerinin zenginliği sayesinde tıpta, kozmetikte ve mutfakta kullanılmıştır. Susam tohumları beyaz, kırmızı, kahverengi veya siyah olabilir; genellikle beyaz ve siyah ile karşılaştığımız mutfaklarda kullanılır. Susam tohumları, yemeklere belirli bir aroma ve fındıksı bir tat katar. Tahin - susam ezmesinin ana bileşenidir ve bunun yanı sıra humus ve helva gibi diğer yiyeceklere de eklenir. Susamol, sesaminol ve susam, tohumlarda bulunan doğal antioksidanlardır ve susamı son derece bayatlamaya karşı dirençli hale getirir. Susam tohumları, kalsiyum takviyesi için bir hazine gibidir. Kalbin düzgün çalışması için gerekli olan antioksidanlar ve fitosteroller açısından zengin bir kaynaktır. Susam tohumları A vitamini, B grubu vitaminleri (B1, B2, B3, B6 ve B9), E vitamini ve mineral bileşenler: çinko, fosfor, magnezyum, manganez, bakır, potasyum, sodyum, kalsiyum ve demir içerir.
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Darısı darıdan yapılmıştır. Vücudun asidifikasyonunu dengelemeye yardımcı olur, bağışıklığı güçlendirir ve besleyici, kolay sindirilebilir bir gıda kaynağıdır. Doğal olarak glütensizdir. Büyük bir avantajı, yüksek B vitaminleri, hematopoetik demir ve bakır içeriğidir. Ayrıca diyet lifleri, potasyum, magnezyum, kalsiyum ve sodyum açısından mükemmel bir kaynaktır. Vücuda kolayca sindirilebilen protein ve sağlıklı bir diyetin temelini oluşturan karmaşık karbonhidratlar sağlar. Darı, antiviral ve güçlendirici bir etkiye sahiptir, vücudun asit-baz dengesini restore etmeye yardımcı olur. B grubu vitaminler ve demir, hematopoezde rol oynar. Darı, vücutta iltihabı azaltmaya yardımcı olur, ısıtma etkisi gösterir, metabolizmayı iyileştirir, konsantrasyonu ve hafızayı artırır. Kalsiyum ve silika bileşenlerinin yüksek içeriği dişleri ve kemikleri güçlendirir. - 4% doymuş yağ asitleri 0.4g - 2% karbonhidratlar 72.1g - 28% şekerler dahil 0.8g - 1% protein 10.
Kuru Tüm Frenk Üzümü 1000g - Vivio

Kuru Tüm Frenk Üzümü 1000g - Vivio

Kuru yaban mersini, zarif ekşi-tatlı tadı ile tamamen kurutulmuş doğal meyvelerdir. Meyveler, şekil olarak kuru üzüm gibi görünse de, onlardan daha büyüktür, sulu bir renge ve elastik bir dokuya sahiptir. Yaban mersini meyveleri, dünyanın dört bir yanındaki mutfaklarda geniş bir kullanım alanına sahiptir. Yaban mersini, vitaminler (C, B grubu vitaminler, E, K), mineraller (sodyum, potasyum, fosfor, kalsiyum, magnezyum, manganez, demir), lif, organik asitler, karotenoidler, flavonoidler, tanenler ve pektin açısından zengin bir kaynaktır. Yaban mersini, termal işleme sırasında özelliklerini kaybetmez, bu nedenle sağlığa faydalı olan, taze yaban mersini meyveleri kadar ekşi olmayan işlenmiş ürünleri tüketmek mümkündür. Yaban mersini, idrar yolu enfeksiyonlarının tekrarlanmaması için mükemmel bir önleyici olarak işlev görür. İdrarı asidik hale getirir, bu da mesanede bulunan bakterilerin öldürülmesine yol açar. Ayrıca, yaban mersininde bulunan asitler, bakterilerin yapışkanlığını azaltarak, idrarla atılmalarını sağlar.
Siyah Pirinç 1000g Vivio

Siyah Pirinç 1000g Vivio

Siyah pirinç, pişirildikten sonra mor bir ton alır, bu yüzden mor olarak da adlandırılır. Tıpkı kahverengi pirincin servis edilmediği gibi, lifler, vitaminler, özellikle E vitamini ve mineraller açısından zengindir: demir, çinko, bakır. Siyah pirinç, diğer pirinçlerden daha uzun süre, yarım saatten bir saate kadar pişirilir ve her zaman hafif çıtır kalır. Genellikle sağlıklı tatlılar hazırlamak için kullanılır, örneğin hindistancevizi sütü ile yapılan pirinç tatlısı. Siyah pirinç, serbest radikallerle savaşan antioksidanlar açısından zengindir, bu sayede iltihaplı durumlara ve birçok hastalığa karşı korunmamıza yardımcı olur ve hücresel yaşlanmayı geciktirir. <strong> 100 g'daki besin değerleri </strong> enerji değeri 1498KJ / 354Kcal - %18 RWS * YAĞ 3,2 g - %5, doymuş yağ asitleri 0,8 g - %4, karbonhidrat 72 g - %28, şekerler 0,7 g < 1% protein 7,7 g - %15 lif 3,1 g, tuz 0,03 g < 1% * RWS - Referans besin değeri
Hindiba İnulini 500G

Hindiba İnulini 500G

İnulin, insanların sindiremediği doğal olarak oluşan çok tahıllı bir bileşiktir ve bu sayede diyet lifleri olarak işlev görür. Bazı bitkilerin köklerinde ve yumrularında (hindiba, yer elması, enginar, deve dikeni, soğan, sarımsak, muz) bulunur. Genellikle hindibadan elde edilir. İnulin, düşük kalorili ve hafif bir tatlılık ile karakterizedir. Şekerden 10 kat daha az tatlı olduğu için genellikle bir ikame olarak kullanılmaz. İnulin, jelleştirici olarak kullanılır, maddeleri kalınlaştırır ve stabilize eder. Gıda ürünlerine eklenen inulin, kalori içeriğini azaltır, iştahı baskılar ve tokluk hissini artırır. Bu sayede tüketilen gıda miktarının kontrolünü iyileştirir. Kilo verme diyetleri uygulayan kişilerde etkilidir. İnulin, prebiyotik olarak işlev görür, normal bağırsak bakteriyel florasının gelişimini teşvik eder ve bu sayede sağlığı olumlu yönde etkiler.
Kinoa kinoa beyaz 1000g vivio

Kinoa kinoa beyaz 1000g vivio

Quineron, diğer adıyla Kinoa veya Peru pirinci, sözde Pseudosbogs olarak bilinen, nişastalı tohumlar üreten ancak aslında bir tahıl olmayan bir bitkidir. Güney Amerika'dan gelmektedir ve yüzyıllardır besin değeri nedeniyle değer görmektedir. "İnka'nın azizi" olarak adlandırılmaktadır. Ayrıca, antiallerjik, anti-inflamatuar, antifungal, antiviral ve immünstimüle edici etkiler gösterebilen saponinler içermektedir. Tahıl, son derece yüksek flavonoid miktarı sayesinde antioksidan özelliklere sahiptir. Kinoa gluten içermez ve kolayca sindirilir. %Doymuş yağ asitleri 0.7g - 3%karbonhidratlar 57 - 22%şekerler 0g - 0%protein 14g - 28%tuz 0.01g < 1%*RWS - referans gıda değeri &nbsp; <strong> kullanım </strong> Kinoa taneleri pişirmeden önce su ile durulanmalıdır. Düşük ateşte yaklaşık 15 dakika pişirin. Kinoa tanelerinin pişirme sırasında ortaya çıkan karakteristik "kuyruklar" ile hazır olduğunu anlayacağız.
Kurutulmuş Tüyler 1000g

Kurutulmuş Tüyler 1000g

Kuru erikler kuru meyveler ve kuruyemişler arasında yer alır. Atıştırmalık olarak veya birçok yemeğin malzemesi olarak tüketilebilir. Kuru erik meyveleri, özellikle lifler ve polifenoller açısından değerli bir besin kaynağıdır. Vitaminler, mineraller ve fitokimyasallar açısından zengin bir kaynaktır. A, E, K, C vitaminleri, B grubu vitaminleri, pantotenik asit, potasyum, fosfor, demir, kalsiyum, magnezyum, çinko, tüm bunlar kuru eriklerde bulunmaktadır. Ayrıca, meyveler güçlü antioksidanlar olan polifenolik bileşenler içerir. Kuru erikler, kabızlık için en iyi doğal çözümlerden biri olarak kabul edilir. Lifler sayesinde bağırsak peristaltizmasını iyileştirirler. Meyvelerde bulunan sorbitol, gerekli bakteriyel florayı geliştirmek için ortam oluşturur. Aynı anda fazla miktarda kuru erik tüketmek gaz ve ishal sorunlarına yol açabilir.
Sultan kuru üzüm 1000g vivio

Sultan kuru üzüm 1000g vivio

Kuru üzümler, dünyanın mutfaklarında yüzyıllardır bilinmekte ve kullanılmaktadır. Kuru üzümler sadece lezzetli değil, aynı zamanda sağlıklıdır. Sultan üzümleri, diğer kuru üzüm türlerinden, kendine has tatlı tadı ile ayrılır; bu tat, diğer çeşitlerin karakteristik özelliği olan ekşilikten yoksundur. Güneş ışığı sayesinde, olgunlaşan üzümlerde doğal şekerleri olan fruktoz çökelir; bu sayede kuru üzümler bize tatlılık ve benzersiz bir lezzet sunar. Kuru üzümler, kardiyovasküler sistem üzerinde olumlu etkisi olan yüksek miktarda potasyum ve fosfor içerir. Ayrıca A, C, E, B vitaminleri gibi değerli vitaminlerin yanı sıra potasyum, çinko, kalsiyum, demir ve magnezyum gibi mikro ve makro elementlerin zengin bir kaynağıdır. Kuru üzümler, sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan değerli diyet liflerini de içerir. İçerdikleri demir, bakır ve kırmızı kan hücrelerinin üretimi ile vücutta oksijen transferi için gerekli vitaminler bulunmaktadır.
Bioagave Biışık 1100 g

Bioagave Biışık 1100 g

Bioagavensirup Bright, ekolojik bitkilerden üretilen doğal bir üründür. Agave, yüzlerce yıldır, özellikle Güney ve Orta Amerika'da yetiştirilmektedir. Etli ve kalın yaprakları, bir rozet şeklinde düzenlenmiş olup, keskin dikenlerle kaplıdır. Hafif agave, beyaz şeker ve bal için bir alternatif olmalıdır. Tadı, baldan daha hassastır. Agavensirup, normal şekerden neredeyse 1,5 kat daha tatlıdır. Hafif agavensirup'un tadı, koyu şurubun hafif karamel tadından daha nazik ve nötrdür. Agave, bitki kökenli doğal bir tatlandırıcıdır ve yarı sıvı formdadır. Veganlar, balın yerine kullanmak için bunu isteyerek tercih ederler. Baldan daha düşük bir glisemik indekse sahiptir ve geniş bir mutfak kullanımı vardır. 15% RWS* Yağ: 0 g - 0% Doymuş yağ asitleri: 0 g - 0% Karbonhidrat: 71 g - 27%, Şeker dahil: 69 g - 77% Lif: 5,8 g Alkol: 0 g - 0% Tuz: 0,05 g - 1% *Referans gıda değeri & Nbsp; <strong>